Egy jó honlap vásárlókat hoz

 2013.10.03. 17:55

Ha van egy honlapod az ma már nem elég. Hiszen ahhoz, hogy látogatóid is legyenek, akikből esetleg később vásárlók lesznek több kell mint egy honlap. Elsősorban minőségi tartalom kell legyen az oldalon és nem mennyiségi. Fontos, hogy a tartalom  ne duplikált legyen, tehát, hogy valakitől koppintottad a szöveget. Még ha át is fogalmazol egyes részeket a Google algoritmusa ma már azt is tudja ellenőrizni. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan működik a Google, akkor látogasd meg ezt az oldalt: marketing007.hu

Tipikus hiba ha egy oldal termékekkel foglalkozik és a gyártótól egy az egyben átveszi a termék leírást. Leginkább ez a webshopknál fordul elő.

Az sem mindegy, hogy milyen egy honlap dizájnja. Ma már az is sok mindent elárul egy honlap tulajdonosról, hogy milyen honlapja van. Lehet olyan amit ingyen hozott létre. (pl. egy ilyen oldal  xxxx.wordpress.com)  vagy egy weboldal sablont vásárolt vagy esetleg egy profi honlapja van, amiért sok ezer forintot fizetett.  Ez még mindig nem elég, hiszen hiába van neki akár egy méreg drága honlapja ha a dizájn és a tartalom rossz és nem szolgája ki a látogatókat.Persze itt nagy előny, hogy a honlap készítők egy kész honlapot adnak és ők állítanak be minden olyan dolgot a honlappal kapcsolatban amit a mindennapi laikus kereső nem lát, csak a Google algoritmusa érzékel és segít abban, hogy keresett szó a  találati listában minél előrébb legyen.

A sablon honlapnak is megvannak az előnyei és a hátrányai is. Számtalan sablon közül lehet választani, amelyek különböző témájúak lehetnek. Olcsó. Programozást nem igényel, tehát nem kell a programozót és a dizájnert fizetni. Használata könnyű, aki teljesen analfabéta a programozáshoz az is igényes honlapot tud szerkeszteni. Viszont azt is tudni kell, hogy be kell állítani meta tageket és a címkéket. Ezeket a látogató nem látja de a Google ezt is számba veszi a rangsorolásnál. Persze ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy a honlapunk a kereső robotok találati listájának  az élére kerüljenek.

 Azért, hogy a honlapunk látogatott legyen a weboldalunkat optimalizálni kell. Ezt hívjuk keresőoptimalizálásnak vagyis SEO-nak (Search Engine Optimalisation). A keresőoptimalizálás eredménye több hónap. Erre legyünk felkészülve, hiszen a jó munkához idő kell. Több féle módszer van aminek a segítségével a Google-ban minél előrébb kerülhet a honlapunk bizonyos kulcsszavakra: Ezek a  Google Adwords és a linképítés.

Linképítési technikák: Katalógus linkek, PR cikkek, blogolás, fórum hozzászólások, közösségi oldalakon való részvétel

Címkék: honlap blogolás linképítés PR cikkek Google Adwords

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingegyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr985549508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristó 2013.10.22. 18:39:42

Üdvözöllek,

Hasonló oldal megalkotásán jár a fejem, sőt előzőekben el is indultam egy másik ingyenes szolgáltatónál, de egy bizonyos szinttől már nem tudtam tovább haladni.

Odafigyelek a bejegyzésekre,és közben szerkesztem a sajátomat...

Irmuci 2014.03.26. 11:36:21

@Kristó: Szia! ha megvan már az oldalad akkor küld el nekem, hogy én is megnézhessem. Tanuljunk egymástól, üdv
süti beállítások módosítása